Bewertungen von Mech Make & Take Amsterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Jaap Noorda
18 Februar 2024
Shelana
7 Februar 2024

Everyone loved the sandwiches! Perfect timing for a business lunch.

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Marina
29 Januar 2024
Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Joey
25 Januar 2024
Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Margje
22 Dezember 2023

Tien verschillende broodjes besteld en allemaal heerlijk!

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Elisabeth van Erp
21 Dezember 2023

Als vanouds weer op tijd en lekker!

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

K
14 Dezember 2023

Ik heb een XL besteld maar heb een normale gekregen
 hoe kunnen wij dit oplossen?

Antwort von Mech Make & Take

Has been solved. The mech team.

Zuzana
14 Dezember 2023

Thank you not only for the delicious sandwiches but specially for your flexibility and being very helpful (after my incorrect order it got all fixed over the phone).

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Stichting NHP Investments
11 Dezember 2023

Heerlijke broodjes en salades, word altijd netjes geleverd, in mooie verpakking. Nog nooit teleurgesteld :)

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Kaj
8 Dezember 2023

goeie broodjes, uitstekende service

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Nazia Nurmohamed
7 Dezember 2023
Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

AXA Real Estate Investment Managers Nederland B.V.
27 November 2023

Helaas was onze bestelling vergeten en niet bezorgd. Na het opnemen van telefonisch contact werd de bestelling alsnog (1,5 uur later na de oorspronkelijke bezorgtijd) bezorgd.

Antwort von Mech Make & Take

Excuus voor het ongemak, er bleek een fout in het systeem te zitten. Welke is opgelost.

Kaj
17 November 2023

Bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip, alles was goed en lekker.

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Linda Vink
26 Oktober 2023

Prima kwaliteit, mooi op tijd

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Linda
18 Oktober 2023

Lekker broodjes, fijne service & snelle levering!

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

NHP Investments
18 Oktober 2023

Geweldige broodjes! Altijd lekker en komen netjes aan. Was alleen een beetje een miscommunicatie met de bezorger waardoor het niet bij ons voordeur afgeleverd werd maar gewoon bij de receptie werd gedumpt.

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Eveline
12 Oktober 2023

Heerlijk ontbijtje laten bezorgen op kantoor! Verser kan niet; warme croissantjes, vers gesneden fruit en jus. Ook de gembershotjes zijn top. Bezorging op tijd.

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Hilde
29 September 2023

Heerlijke broodjes, makkelijk te eten. Vriendelijke en tijdige bezorging. Dank!

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Elsa Rodrigues
28 September 2023

Amazing flexibility and Versuni is very pleased with the level of service, food and speed! Thanks so much!

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Jaqui Hofman
20 September 2023

First time I have had an issue with a sandwich, but the meat did not taste like pastrami and it was stringy and rather inedible. I threw it out. Sorry - I'll still order from you as up til now the quality has been great - just not today. Thanks!

Antwort von Mech Make & Take

Hi jacqueline, Thank you that you let us know where we should pay attention to. I will talk to my supplier, with this problem and will try to solve it asap. If you come by than the next sandwich will be mine. Rgds Jeroen / mech.

Evelien Jansen
18 September 2023

Wij hadden een schaal met gemixte sandwiches besteld (vlees/vega/vis), helaas zaten er bijna alleen maar sandwiches met vlees bij, en een paar met eiersalade. Vervelend, vooral voor de mensen die geen vlees eten. Goed voor jullie om daar de volgende keer op te letten.

Antwort von Mech Make & Take

We zullen hier zeker op letten. Excuus voor het ongemak.

Marina
18 September 2023
Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Suzanne
15 September 2023

altijd stipt op tijd en heerlijke broodjes!

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Bart Grievink
14 September 2023

De toast met kip avocado bevatte zand

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

M. Bakema
6 September 2023

De sandwiches en salades zijn heerlijk en vers! Het bestellen gaat gemakkelijk via de website. De bestelling kan ik meestal binnen 30-45 minuten ophalen, wat best snel is tijdens lunchtijd.

Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Bolster Investment Partners
6 September 2023
Antwort von Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Nanda Haars
31 August 2023

Heerlijke broodjes en altijd op tijd!

KraftHeinz/Simone Gresnigt
17 August 2023

Heerlijke gevarieerde sandwiches worden altijd op tijd bezorgd. Gegarandeerde geslaagde lunch!

SH
7 August 2023

Afgelopen week maandag bestelde een collega een club sandwich op maandag. Toen deze bezorgd werd zei ze dat het brood oud was, al is dit volgens mij amper mogelijk. Vandaag bezorging van een baguette: baguette niet krokant. Het gaat er volgens mij niet om dat het brood oud is, maar om de kwaliteit van het deeg. Het was een zachte/taaie/helemaal niet krokante baguette. Helemaal niet voor herhaling vatbaar. Bij de salade Nicoise had ik de vermelding gemaakt: zonder tomaat. Toch tomaat op de salade. Persoon in kwestie is allergisch aan tomaat. Voor ons duidelijk: wanneer het niet anders kan bestelling bij Mech, anders nooit weer.

Nanda Haars
26 Juli 2023

Altijd lekker en snel bezorgd

Jacqueline Sarmiento
24 Juli 2023
Jacqueline Hofman
19 Juli 2023

Was great as always - however my order was taken by another customer. Perhaps good to check when people pick up that they are actually picking up their orders. Staff were very nice and helpful but this defeats the purpose of pre-ordering.

Elsa Rodrigues
12 Juli 2023

It would be nice if you could also deliver baskets with varied fruits, for meetings. Thanks!

Job Klinkenberg
11 Juli 2023

Wij bestellen hier altijd wanneer we klanten ontvangen en ze een lunch willen aanbieden. De broodjes zijn erg lekker en we krijgen er keer op keer weer complimenten over. Met alle diëten is rekening gehouden. De service en bezorging is uitstekend. Ook als ze het erg druk hebben probeert Mech make & take toch mee te denken zodat ze een lunch kunnen leveren. Voor ons gewoon het beste en enige adres waar we lunch bestellen. Absolute aanrader.

Nazia Nurmohamed
4 Juli 2023

Heerlijke broodjes

Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Melissa van Straten
3 Juli 2023

Bezorger 30 minuten te laat. Geen lunchmeeting met de klant! Verzoek levering zakelijke lunch tussen 11:30 en 12:00 uur, maar om 12 uur was er nog geen levering. Na meerdere malen bellen werd er zeer klantonvriendelijk gereageerd op mijn verzoek tot een update van de levering. Na bezorging bleek de zak aan de onderkant te zijn gescheurd.

Antwort von Mech Make & Take

Beste Melissa, Excuus voor het ongemak. We hebben een nieuwe bezorger en ik was een dagje vrij. En hierdoor is het misgegaan. Heb een code ‘Melissa’ voor een korting voor de volgende bestelling. Groet Jeroen Bende

Nanna
13 Juni 2023
Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Jan
9 Juni 2023
Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Florent
31 Mai 2023
Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Barbara van Duin
30 Mai 2023

Alle collega's hebben werkelijk gesmuld van de broodjes/salades! Het zag er top uit en viel erg in de smaak.

Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Manon Klappe
24 Mai 2023
Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Dennis Vink
24 Mai 2023

Top kwaliteit. Heerlijk met zorg belegde sandwiches en top service. Bestel je online staat het altijd keurig ingepakt op tijd voor je klaar. Ideaal.

Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Hilda Tomasouw
23 Mai 2023

Het was goed verzorgd, lekker vers en bezorging op tijd. Onze gasten hebben gesmuld!

Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Manon Klappe
22 Mai 2023
Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Florent
15 Mai 2023

heerlijke broodjes

Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Danielle
15 Mai 2023

Al jaren bestellen wij regelmatig bij Mech. Het is elke keer een feestje om al die verschillende smaken te proeven. Dank je wel weer

Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Manon Klappe
15 Mai 2023

Uitstekende broodjes en leveren altijd op tijd!

Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Midge
2 Mai 2023

Erg lekker!

Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

SVS
24 April 2023

Super service, heerlijke broodjes

Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

A. Timmer
20 April 2023

Was weer erg lekker. Wel een beetje jammer dat er toch tomaat op de carpaccio clubsandwich zat terwijl in de bestelling was aangegeven "zonder tomaat ". Maar verder was het weer prima.

Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Nazia Nurmohamed
13 April 2023
Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Marcel Hofman
6 April 2023
Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Johanna
5 April 2023
Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Freek
17 MĂ€rz 2023

Misschien iets meer reclame maken. Top sandwiches.

Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Anna
16 MĂ€rz 2023

Broodjes waren erg lekker, jus lekker vers, bezorging op tijd. Beetje prijzig maar het totaal plaatje klopte dan wel.

Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Heinz
16 MĂ€rz 2023

Perfect!

Antwort von Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Hennie Riewald
14 MĂ€rz 2023

De bezorging was een beetje vroeg; ik had aangegeven om 11.30 uur, maar de sandwiches werden bezorgd om 10.50 uur. De lunch was om 12.00 uur. Verder alles goed, heel tevreden!

Alex
14 MĂ€rz 2023

Super lekker broodje en waanzinnig goed geholpen door Shiva!

Maike Mehlert
13 MĂ€rz 2023

Netjes op tijd en de broodjes en salade waren lekker en zagen er smakelijk uit.

Notariskantoor
10 MĂ€rz 2023

Deze week meerdere keren broodjes besteld en allemaal van perfecte kwaliteit en de bezorging was top! Dankjulliewel!

BrinkBorgh B.V.
7 MĂ€rz 2023

Zoals altijd mega lekker en ontzettend vriendelijk en snel geholpen.

Carla van den Brink
28 Februar 2023

Het was weer lekker hoor. Alleen werd het wel erg vroeg geleverd. 11.00 uur ipv lunchtijd.

Stefanie
23 Februar 2023

Altijd de lekkerste broodjes en salades.

Jan
21 Februar 2023

Was heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

Eli
17 Februar 2023

Altijd heerlijk en goede en snelle bezorgservice!

Job Klinkenberg
14 Februar 2023

Snel en lekker!

BernikĂš en Anne
13 Februar 2023

Vaste klant en altijd erg tevreden, deze keer iets minder want de avocado was keihard en verre van rijp. Voor mij essentieel op het broodje, was een beetje jammer. Verder heerlijk ! Ook zijn de bezorg kosten van 5,- naar 7,50 gegaan, wel erg duur. Hierdoor geen fooi voor de bezorger, wat wel jammer is want normaal zou ik dat wel doen. Anders wordt het gewoon te gek voor een lunch.

Phoebe
6 Februar 2023
Jolanda
3 Februar 2023

Weer heerlijke sandwiches voor mijn visite!

COD
27 Januar 2023

Bestelling zou om 11.30 uur worden geleverd en kwam ruim 1 uur en 15 minuten te laat. We probeerden de organisatie meerdere malen telefonisch te bereiken, maar kregen geen gehoor.

Antwort von Mech Make & Take

Beste cod. Ten eerste : Excuus voor het ongemak. En had nooit mogen gebeuren, echter door omstandigheden is het fout gegaan. . Ten tweede Ik heb u geprobeerd te bellen echter niet aan de lijn kunnen krijgen. MVg Jeroen.

Nazia
12 Januar 2023
Nazia
12 Januar 2023
Linda
9 Januar 2023

Top kwaliteit, wel een uur vroeger bezorgd dan de bedoeling was, zodat ik niet ter plaatse was. Uiteindelijk heeft de bezorger zelf een oplossing bedacht hiervoor.

suzanne scheevaas
9 Januar 2023
suzanne scheevaas
9 Januar 2023

alleen maar goede berichten over de sandwiches!

Monique Beck
9 Januar 2023

We worden altijd even vriendelijk geholpen en nagebeld voor een eventuele check. Broodjes zijn altijd van goede kwaliteit. Groetjes Monique

ARI Barbara
5 Januar 2023

De lekkerste club sandwich en de allerbeste service!

Roosmarijn
4 Januar 2023
Rianne
9 Dezember 2022

Voor een Last Minute lunch hadden wij veel broodjes nodig. Dit kon gelukkig nog geregeld worden bij MECH. De broodjes zagen er goed uit en smaakten goed! dank

Marina Matveeva
7 Dezember 2022
Jeanne
29 November 2022

Sandwiches waren weer heerlijk. Wel een klein beetje taai. zou dat kunnen omdat ze te vroeg zijn gemaakt?

Eveline
28 November 2022

Top club sandwiches en heerlijke salades! Snel geleverd ook. Aanrader :-)

Nancy
18 November 2022
Ana
16 November 2022

Always tasty and quickly ready, thanks!

Mischa
14 November 2022

Erg goed en stond klaar op tijd

Carolien de Rooij
10 November 2022
Jenny Ploeg
7 November 2022

Betijds geleverd met een smile! Broodjes waren lekker vers en brownies heerlijk

Susan
3 November 2022

Heerlijk belegd en lekker zoals ik het gewend ben 😋

Anne van Sitteren
2 November 2022

Echt de lekkerste broodjes!!

Emy
1 November 2022

Heerlijke, verse broodjes en op tijd bezorgd!

CW
28 Oktober 2022
Stefanie
27 Oktober 2022

Wederom fantastisch!

Florent
17 Oktober 2022

snelle en vriendelijke service

Els
14 Oktober 2022

Super sandwiches

J Klinkenberg
13 Oktober 2022

Makkelijk besteld, erg lekkere broodjes en precies op afgesproken tijd geleverd

Sjoerd Joustra
6 Oktober 2022
sophia van weelderen
6 Oktober 2022
VU Universiteit - studentenbalie
30 September 2022

Wij waren erg tevreden over de kwaliteit van de sandwiches en de bezorging. Goede service!

STP Tax Lawyers
29 September 2022

Elke keer weer waanzinnig lekkere broodjes!

Maartje
27 September 2022

We hebben genoten van jullie lunch!