AvaliaçÔes de Mech Make & Take Amsterdam

AvaliaçÔes recentes

5.0
Maartje
Ontem

We hebben genoten van jullie lunch!

Vibeke Berens
26 setembro 2022

Ik had als levertijd 12.45-13.00 uur doorgegeven en in de mail werd 12.30 uur bevestigd. De bestelling werd veel te vroeg geleverd, namelijk om 11.30 uur. Dit verstoorde de vergadering. Ook was onduidelijk wat er precies in welke verpakking zat, doordat het slordig erop was geschreven. Nu was het voor vegetariërs onmogelijk om te zien wat zij konden eten. Ik heb bij jullie besteld op aanraden van het Rijksmuseum, maar zal dat helaas niet nog een keer doen.

Zuzana
16 setembro 2022

We needed a big amount of sandwiches in a very short time and Mech Make & Take managed and provided us with with delicious lunch for our meeting. Thank you!

Florent
14 setembro 2022
LeasePlan
14 setembro 2022

Top en dank voor het bezorgen van de broodjes die we last minute nog hadden bij besteld. Super!

Stefanie
13 setembro 2022

Heerlijke lunch als altijd!!!

Tim (van Captin)
6 setembro 2022

Overleg gehad met Jeroen. 2 broodjes niet geleverd. Bij volgende bestelling zal dit gecorrigeerd worden. Betrof BLTCAE (WIT) + BLTCAE (Bruin) normaal formaat.

Herman Doeleman
31 agosto 2022

Voor Ă©Ă©n keer recensie. Als je meer korting geeft wil ik het vaker doen. Je weet niet hoeveel bedrijven naar evaluaties, recensies en wat dies meer zij vragen.

fanneke schoemaker
26 agosto 2022

In Rotterdam vonden ze de broodjes ook heel lekker!! mmmm

Christina
25 agosto 2022

Sla zag er niet vers uit. De volgende keer probeer ik een andere salade uit, ik vond de kipsalade niet heel special voor het bedrag dat je er voor betaald.

Ivan
23 agosto 2022

The food was tasty, but the delivery arrived earlier than requested, and so the food was a little cold.

Reacção a Mech Make & Take

Thanx for the stars but we deliver always the food cold.

Hanna R
19 agosto 2022
Thomas
4 agosto 2022

Top! Heerlijk als altijd en snel bereid

Odgers Berndtson
28 julho 2022

Gewoon lekkere broodjes en salades.

Florent
26 julho 2022
Jugy
20 julho 2022

Good sandwiches, but not the first time when after a long wait my online order was not picked up and I ended up getting lunch elsewhere or waiting extra long (more than 30min).

Ingrid Philippen van Gulick
20 julho 2022
TOO NoMa House
5 julho 2022

Onze klanten waren weer heel erg tevreden! Wel erg jammer nadat we twee keer hebben gebeld en ge e-mailt om door te geven om alsjeblieft de tekst in het Engels te schrijven en dat het niet gedaan is. De volgende keer zullen wij het duidelijk van tevoren vermelden bij de aanvraag, groetjes

Simone Gresnigt
5 julho 2022

Heerlijke ruim belegde broodjes om je vingers bij.....

Vera
5 julho 2022

Snelle service ondanks korte termijn en heerlijke sandwiches! Erg klantvriendelijk.

Ekaterina
27 junho 2022
Tom
23 junho 2022
Tan Peters
22 junho 2022

Hallo, in het verleden werden de bestellingen op de verdieping bij de office manager afgegeven. Nu moet de ontvanger eerst zelf naar de receptie om de lunch op te halen. Het is mij niet duidelijk waarom de 'oude methode' is gewijzigd. Niet echt een verbetering... :-(

Reacção a Mech Make & Take

Beste Tan, wij bezorgen het altijd bij de receptie, edge moeten we wel altijd brengen. Maar we zullen het voortaan naar boven brengen.

Stefanie
16 junho 2022

Altijd de lekkerste broodjes en salade.

Roos van der Laan
14 junho 2022

Goeie broodjes, optijd bezorgd en netjes verpakt. Zou zeker aanraden hier te bestellen.

KPN
9 junho 2022

Heerlijk

Karlijn
1 junho 2022

Altijd goed verzorgd en supersnelle levering!

Carlijn
30 maio 2022
SVS
30 maio 2022
Angela
27 maio 2022

Met alle collega's wederom genoten van deze sandwiches!

Team Vriman
23 maio 2022

Blij met elke Mech bestelling!

Richard
14 maio 2022

de sandwiches van Mech Make & Take zijn geweldig. De service is altijd correct en de gastvrijheid optimaal.

Renee
9 maio 2022

De broodjes waren heerlijk! 4 sterren voor de kwaliteit (4,5 ster) omdat de broodjes met de mozzarella iets nat waren. Stond niet heel mooi op het bord.

Jenny Ploeg
3 maio 2022

Betijds geleverd, netjes verpakt en heerlijk gegeten

Jacqueline
29 abril 2022

Heerlijke sandwiches, ik bestel hier altijd graag! Echter als je een dag van te voren bestelt (voor ruim 175 euro!!) is het vreemd dat de tonijnsalade niet meer geleverd kan worden. Vervolgens krijg je (ongevraagd) zalm sandwiches geleverd
. (Onder het motto dat is ook vis
:-( Vervolgens moet je daar dan zelf bij thuiskomst achter komen
. Had netjes geweest even contact op te nemen en overleg te hebben! En vervolgens beland je in een klant-onvriendelijke discussie over hoe dit opgelost wordt. Jammer Mech!

Marijke van Heeswijk
28 abril 2022

Weer een heerlijke lunch vandaag. Er wordt in de ochtend al uitgekeken naar de bezorging van de heerlijke broodjes!

Marijke van Heeswijk
20 abril 2022

Zoals altijd weer top!

Optimix
14 abril 2022

Broodjes zijn lekker vers en van goede kwaliteit. Leveringen zijn altijd netjes op tijd, kortom, wij zijn zeer tevreden!

Ingrid Neimann
13 abril 2022

Goed verzorgd, op tijd en lekker!

Carla
12 abril 2022

Kwaliteit van de Club Sandwiches & de Baguettes zijn super en de service is al helemaal top!

Herman Doeleman
11 abril 2022

Stuur mij niet meer deze vraag. Daar heb ik echt geen tijd voor. Het is altijd OK bij jullie. Daarom kom ik bij jullie. Word geen Ziggo of KPN die voortdurend zulke vragen stellen die bovendien zinloos zijn. Dit is geen bericht voor jullie site.

123makelaar
7 abril 2022

Top broodjes van Mech! Ze zijn altijd lekker en zelfs tijdens een vergadering als het wat langer staat blijven ze lekker, nog nooit een bestelling gehad die wat minder is.

Jaimy Hofstede
4 abril 2022

Super lekkere lunch, snelle bezorging en ziet er altijd goed uit.

Martijn Eggens
31 março 2022

Heerlijke broodjes, super bediening
 snelle levertijd.

Eli
31 março 2022
Anoniem
30 março 2022

Altijd goede levering en erg lekker!

sybren tuinstra
28 março 2022

Super club! Ik had de Mech vega. Heerlijk en vriendelijke snelle service

Bermon
28 março 2022

Bestellingen worden laatste maanden steeds vaker te laat bezorgd. Zoals vandaag heb ik de bestelling +/-20 min later zelf moeten halen voor een meeting. Jammer, omdat wij al jaren graag bij jullie bestellen.

JB Law
28 março 2022
Jacomijn Meijer
25 março 2022

Gewoon altijd heerlijk sandwiches. Handig gesneden dus je kan ook makkelijk je broodje delen. Lekker want er is zo veel keus!

Yvonne Bezuijen
24 março 2022

Helaas is er vandaag 1 Club Sandwich te weinig afgeleverd. Dit is de eerste keer en nog nooit gebeurd. Verder zijn de broodjes heerlijk! Wordt door Rosanna goed opgelost.

Sam
23 março 2022

Heerlijke broodjes.

legal people
22 março 2022

zeer goede glutenvrije broodjes als een gluten vrij expert

Reacção a Mech Make & Take

dankjewel :-)

Ingrid Neimann
18 março 2022

Alles was weer even lekker zoals gewoonlijk. Bezorging mooi op tijd.

Reacção a Mech Make & Take

Dankjewel:-)

Perfect
17 março 2022
Reacção a Mech Make & Take

Dankjewel :-)

Bos
17 março 2022
Reacção a Mech Make & Take

Dankjewel :-)

Roesja Harkema
11 março 2022

De bestelling was 40 minuten te laat van het afgesproken tijdstip. Voor onze afspraken is dat erg vervelend omdat we aan een strak tijdschema houden. We gebruiken graag jullie service, maar de bezorging mag volgens de geplande tijd bezorgd worden.

Reacção a Mech Make & Take

Beste Roesjka, We zullen er voor zorgen dat het niet meer gebeurt. Het mech team.

Marion Witteboon
11 março 2022
Reacção a Mech Make & Take

Dankjewel :-)

B.
10 março 2022

Heerlijk belegd broodje. Top zoals altijd.

Reacção a Mech Make & Take

Dankjewel :-)

Erik
10 março 2022

Broodje van de maand Vitello tonato was super lekker 😀

Jb law
7 março 2022
Reacção a Mech Make & Take

Dankjewel :-)

Patrik
4 março 2022

Prima levering. Heerlijke broodjes

Sybren
28 fevereiro 2022

Top eten en vriendelijke service

Reacção a Mech Make & Take

Tnx maatje

R. Carine
22 fevereiro 2022

Heerlijk, top service!

Reacção a Mech Make & Take

Dankjewel :-)

Jeroen
4 fevereiro 2022

Echt lekkere broodjes.

Reacção a Mech Make & Take

Dankjewel :-)