Reviews from Mech Make & Take Amsterdam

Recent reviews

5.0
Phoebe
6 February 2023
Jolanda
3 February 2023

Weer heerlijke sandwiches voor mijn visite!

COD
27 January 2023

Bestelling zou om 11.30 uur worden geleverd en kwam ruim 1 uur en 15 minuten te laat. We probeerden de organisatie meerdere malen telefonisch te bereiken, maar kregen geen gehoor.

Reaction from Mech Make & Take

Beste cod. Ten eerste : Excuus voor het ongemak. En had nooit mogen gebeuren, echter door omstandigheden is het fout gegaan. . Ten tweede Ik heb u geprobeerd te bellen echter niet aan de lijn kunnen krijgen. MVg Jeroen.

Nazia
12 January 2023
Nazia
12 January 2023
Linda
9 January 2023

Top kwaliteit, wel een uur vroeger bezorgd dan de bedoeling was, zodat ik niet ter plaatse was. Uiteindelijk heeft de bezorger zelf een oplossing bedacht hiervoor.

suzanne scheevaas
9 January 2023
suzanne scheevaas
9 January 2023

alleen maar goede berichten over de sandwiches!

Monique Beck
9 January 2023

We worden altijd even vriendelijk geholpen en nagebeld voor een eventuele check. Broodjes zijn altijd van goede kwaliteit. Groetjes Monique

ARI Barbara
5 January 2023

De lekkerste club sandwich en de allerbeste service!

Roosmarijn
4 January 2023
Rianne
9 December 2022

Voor een Last Minute lunch hadden wij veel broodjes nodig. Dit kon gelukkig nog geregeld worden bij MECH. De broodjes zagen er goed uit en smaakten goed! dank

Marina Matveeva
7 December 2022
Jeanne
29 November 2022

Sandwiches waren weer heerlijk. Wel een klein beetje taai. zou dat kunnen omdat ze te vroeg zijn gemaakt?

Eveline
28 November 2022

Top club sandwiches en heerlijke salades! Snel geleverd ook. Aanrader :-)

Nancy
18 November 2022
Ana
16 November 2022

Always tasty and quickly ready, thanks!

Mischa
14 November 2022

Erg goed en stond klaar op tijd

Carolien de Rooij
10 November 2022
Jenny Ploeg
7 November 2022

Betijds geleverd met een smile! Broodjes waren lekker vers en brownies heerlijk

Susan
3 November 2022

Heerlijk belegd en lekker zoals ik het gewend ben 😋

Anne van Sitteren
2 November 2022

Echt de lekkerste broodjes!!

Emy
1 November 2022

Heerlijke, verse broodjes en op tijd bezorgd!

CW
28 October 2022
Stefanie
27 October 2022

Wederom fantastisch!

Florent
17 October 2022

snelle en vriendelijke service

Els
14 October 2022

Super sandwiches

J Klinkenberg
13 October 2022

Makkelijk besteld, erg lekkere broodjes en precies op afgesproken tijd geleverd

Sjoerd Joustra
6 October 2022
sophia van weelderen
6 October 2022
VU Universiteit - studentenbalie
30 September 2022

Wij waren erg tevreden over de kwaliteit van de sandwiches en de bezorging. Goede service!

STP Tax Lawyers
29 September 2022

Elke keer weer waanzinnig lekkere broodjes!

Maartje
27 September 2022

We hebben genoten van jullie lunch!

Zuzana
16 September 2022

We needed a big amount of sandwiches in a very short time and Mech Make & Take managed and provided us with with delicious lunch for our meeting. Thank you!

Florent
14 September 2022
LeasePlan
14 September 2022

Top en dank voor het bezorgen van de broodjes die we last minute nog hadden bij besteld. Super!

Stefanie
13 September 2022

Heerlijke lunch als altijd!!!

Tim (van Captin)
6 September 2022

Overleg gehad met Jeroen. 2 broodjes niet geleverd. Bij volgende bestelling zal dit gecorrigeerd worden. Betrof BLTCAE (WIT) + BLTCAE (Bruin) normaal formaat.

Herman Doeleman
31 August 2022

Voor één keer recensie. Als je meer korting geeft wil ik het vaker doen. Je weet niet hoeveel bedrijven naar evaluaties, recensies en wat dies meer zij vragen.

fanneke schoemaker
26 August 2022

In Rotterdam vonden ze de broodjes ook heel lekker!! mmmm

Christina
25 August 2022

Sla zag er niet vers uit. De volgende keer probeer ik een andere salade uit, ik vond de kipsalade niet heel special voor het bedrag dat je er voor betaald.

Ivan
23 August 2022

The food was tasty, but the delivery arrived earlier than requested, and so the food was a little cold.

Reaction from Mech Make & Take

Thanx for the stars but we deliver always the food cold.

Hanna R
19 August 2022
Thomas
4 August 2022

Top! Heerlijk als altijd en snel bereid

Odgers Berndtson
28 July 2022

Gewoon lekkere broodjes en salades.

Florent
26 July 2022
Jugy
20 July 2022

Good sandwiches, but not the first time when after a long wait my online order was not picked up and I ended up getting lunch elsewhere or waiting extra long (more than 30min).

Ingrid Philippen van Gulick
20 July 2022
TOO NoMa House
5 July 2022

Onze klanten waren weer heel erg tevreden! Wel erg jammer nadat we twee keer hebben gebeld en ge e-mailt om door te geven om alsjeblieft de tekst in het Engels te schrijven en dat het niet gedaan is. De volgende keer zullen wij het duidelijk van tevoren vermelden bij de aanvraag, groetjes

Simone Gresnigt
5 July 2022

Heerlijke ruim belegde broodjes om je vingers bij.....

Vera
5 July 2022

Snelle service ondanks korte termijn en heerlijke sandwiches! Erg klantvriendelijk.

Ekaterina
27 June 2022
Tom
23 June 2022
Tan Peters
22 June 2022

Hallo, in het verleden werden de bestellingen op de verdieping bij de office manager afgegeven. Nu moet de ontvanger eerst zelf naar de receptie om de lunch op te halen. Het is mij niet duidelijk waarom de 'oude methode' is gewijzigd. Niet echt een verbetering... :-(

Reaction from Mech Make & Take

Beste Tan, wij bezorgen het altijd bij de receptie, edge moeten we wel altijd brengen. Maar we zullen het voortaan naar boven brengen.

Stefanie
16 June 2022

Altijd de lekkerste broodjes en salade.

Roos van der Laan
14 June 2022

Goeie broodjes, optijd bezorgd en netjes verpakt. Zou zeker aanraden hier te bestellen.

KPN
9 June 2022

Heerlijk

Karlijn
1 June 2022

Altijd goed verzorgd en supersnelle levering!

Carlijn
30 May 2022
SVS
30 May 2022
Angela
27 May 2022

Met alle collega's wederom genoten van deze sandwiches!

Team Vriman
23 May 2022

Blij met elke Mech bestelling!

Richard
14 May 2022

de sandwiches van Mech Make & Take zijn geweldig. De service is altijd correct en de gastvrijheid optimaal.

Renee
9 May 2022

De broodjes waren heerlijk! 4 sterren voor de kwaliteit (4,5 ster) omdat de broodjes met de mozzarella iets nat waren. Stond niet heel mooi op het bord.

Jenny Ploeg
3 May 2022

Betijds geleverd, netjes verpakt en heerlijk gegeten

Jacqueline
29 April 2022

Heerlijke sandwiches, ik bestel hier altijd graag! Echter als je een dag van te voren bestelt (voor ruim 175 euro!!) is het vreemd dat de tonijnsalade niet meer geleverd kan worden. Vervolgens krijg je (ongevraagd) zalm sandwiches geleverd…. (Onder het motto dat is ook vis…:-( Vervolgens moet je daar dan zelf bij thuiskomst achter komen…. Had netjes geweest even contact op te nemen en overleg te hebben! En vervolgens beland je in een klant-onvriendelijke discussie over hoe dit opgelost wordt. Jammer Mech!

Marijke van Heeswijk
28 April 2022

Weer een heerlijke lunch vandaag. Er wordt in de ochtend al uitgekeken naar de bezorging van de heerlijke broodjes!

Marijke van Heeswijk
20 April 2022

Zoals altijd weer top!

Optimix
14 April 2022

Broodjes zijn lekker vers en van goede kwaliteit. Leveringen zijn altijd netjes op tijd, kortom, wij zijn zeer tevreden!

Ingrid Neimann
13 April 2022

Goed verzorgd, op tijd en lekker!

Carla
12 April 2022

Kwaliteit van de Club Sandwiches & de Baguettes zijn super en de service is al helemaal top!

Herman Doeleman
11 April 2022

Stuur mij niet meer deze vraag. Daar heb ik echt geen tijd voor. Het is altijd OK bij jullie. Daarom kom ik bij jullie. Word geen Ziggo of KPN die voortdurend zulke vragen stellen die bovendien zinloos zijn. Dit is geen bericht voor jullie site.

123makelaar
7 April 2022

Top broodjes van Mech! Ze zijn altijd lekker en zelfs tijdens een vergadering als het wat langer staat blijven ze lekker, nog nooit een bestelling gehad die wat minder is.

Jaimy Hofstede
4 April 2022

Super lekkere lunch, snelle bezorging en ziet er altijd goed uit.

Martijn Eggens
31 March 2022

Heerlijke broodjes, super bediening… snelle levertijd.

Eli
31 March 2022
Anoniem
30 March 2022

Altijd goede levering en erg lekker!

sybren tuinstra
28 March 2022

Super club! Ik had de Mech vega. Heerlijk en vriendelijke snelle service

Bermon
28 March 2022

Bestellingen worden laatste maanden steeds vaker te laat bezorgd. Zoals vandaag heb ik de bestelling +/-20 min later zelf moeten halen voor een meeting. Jammer, omdat wij al jaren graag bij jullie bestellen.

JB Law
28 March 2022
Jacomijn Meijer
25 March 2022

Gewoon altijd heerlijk sandwiches. Handig gesneden dus je kan ook makkelijk je broodje delen. Lekker want er is zo veel keus!

Yvonne Bezuijen
24 March 2022

Helaas is er vandaag 1 Club Sandwich te weinig afgeleverd. Dit is de eerste keer en nog nooit gebeurd. Verder zijn de broodjes heerlijk! Wordt door Rosanna goed opgelost.

Sam
23 March 2022

Heerlijke broodjes.

legal people
22 March 2022

zeer goede glutenvrije broodjes als een gluten vrij expert

Reaction from Mech Make & Take

dankjewel :-)

Ingrid Neimann
18 March 2022

Alles was weer even lekker zoals gewoonlijk. Bezorging mooi op tijd.

Reaction from Mech Make & Take

Dankjewel:-)

Perfect
17 March 2022
Reaction from Mech Make & Take

Dankjewel :-)

Bos
17 March 2022
Reaction from Mech Make & Take

Dankjewel :-)

Roesja Harkema
11 March 2022

De bestelling was 40 minuten te laat van het afgesproken tijdstip. Voor onze afspraken is dat erg vervelend omdat we aan een strak tijdschema houden. We gebruiken graag jullie service, maar de bezorging mag volgens de geplande tijd bezorgd worden.

Reaction from Mech Make & Take

Beste Roesjka, We zullen er voor zorgen dat het niet meer gebeurt. Het mech team.

Marion Witteboon
11 March 2022
Reaction from Mech Make & Take

Dankjewel :-)

B.
10 March 2022

Heerlijk belegd broodje. Top zoals altijd.

Reaction from Mech Make & Take

Dankjewel :-)

Erik
10 March 2022

Broodje van de maand Vitello tonato was super lekker 😀

Jb law
7 March 2022
Reaction from Mech Make & Take

Dankjewel :-)

Patrik
4 March 2022

Prima levering. Heerlijke broodjes

Sybren
28 February 2022

Top eten en vriendelijke service

Reaction from Mech Make & Take

Tnx maatje

R. Carine
22 February 2022

Heerlijk, top service!

Reaction from Mech Make & Take

Dankjewel :-)

Jeroen
4 February 2022

Echt lekkere broodjes.

Reaction from Mech Make & Take

Dankjewel :-)