Beoordelingen van Mech Make & Take Amsterdam

Recente recensies

5.0
Florent
15 mei 2024

Het heeft weer gesmaakt, alleen was het heel vroeg bezorgd, terwijl ik een tijd heb aangegeven en ik had aangegeven om het af te halen. Gelukkig zat onze koelkast niet zo vol, dus kon ik het nog koel bewaren, maar dit keer was het niet zo handig. Toch bedankt voor het bezorgen.

Herman Doeleman
8 mei 2024

De baguettes met boerenham waren op bruin stokbrood in plaats van op stokbrood met sesam. Dit is de laatste tijd vaker gebeurd. Graag volgende keer beter op letten.

Reactie van Mech Make & Take

Beste Herman. Excuus voor het ongemak we zullen hier zeker mee aan de slag gaan dat het niet nogmaals gebeurd.

De Vroedt & Thierry ( Liesbeth)
6 mei 2024

Ik heb voor vandaag 4 salades besteld, waarvan 2 ceasar salades. In deze salades waren enorm veel stronken van de sla die je niet kon eten ( normaal moet dit niet in zo'n salade zitten). Hierdoor was er maar een halve salade eetbaar. Ik vind dat voor een bedrag van € 12,50 mooie, eetbare sla moet zitten in deze salade.

Reactie van Mech Make & Take

Beste Liesbeth. Excuus voor het ongemak en dit mag zeker niet gebeuren. Ik stuur je een code voor een korting op de volgende bestelling. Nogmaals excuus. Groet het mech team.

Alexandra
3 mei 2024

Last minute besteld, maar bezorging was supersnel! Veel dank weer voor de heerlijke broodjes

Florent
1 mei 2024

goede service, lekkere broodjes

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel 🙏

Mirjam Gelink
23 april 2024

de broodjes zijn wat droog en de BLT was echt niet ok heb daar ook over gebeld. Was een paar te droge spekjes en een dun stukje tomaat, voor 9 eu echt niet ok

Reactie van Mech Make & Take

We hebben er over gesproken en zullen hier zeker op letten. Mvg mech team.

Nazia Nurmohamed
4 april 2024
Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel nazia. We doen ons best. :-).

Florent
3 april 2024

aardige, vriendelijke en snelle service

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel 🙏

Vanessa Purvis
2 april 2024

As usual top service en heerlijke broodjes

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel we doen ons best. :-).

Janiek Koppe
29 maart 2024

Heerlijke verse broodjes, rijkelijk belegd!

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Stichting Lezen
7 maart 2024
Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren we doen ons best. Mvg het mech team.

Anouk
5 maart 2024

Snel en super lekker!

Reactie van Mech Make & Take

Hoi Anouk. Dankjewel voor de sterren.

Jeroen GB
1 maart 2024

Broodjes van Mech zijn altijd een feest: ze gebruiken verse en goede ingrediënten en alles wordt met zorg bereid. Meestal halen broodjes ter plekke, dit keer kon dat niet. Ook over de bezorging niets dan lof: binnen de aangegeven tijd en heerlijk vers.

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Zijn we enorm blij mee. We doen ons best. Het mech team

Venkat
1 maart 2024

Not happy. The order contained 5 drinks; your team forgot to put one drink in the bag. I noticed it only when I reached the office.

Reactie van Mech Make & Take

Excuus for the inconvenience, just gave me a call and we delivered at your place. Next drink is on mine. Regards mech team.

Bestuurssecretariaat
29 februari 2024

Altijd lekkere broodjes en salades, altijd op tijd bezorgd.

Maike Mehlert/ Kingcanary
29 februari 2024

zoals altijd weer superlekkere broodjes!

Reactie van Mech Make & Take

Dankje wel. Zijn we enorm blij mee. Gr het mech team.

Jorgen
27 februari 2024

Zeer lekker, ik heb mijn favoriet maar er zijn er nu meerdere!

Reactie van Mech Make & Take

Beste Jurgen. Dankjewel voor de stèrren. Zijn we blij mee

Jaap Noorda
18 februari 2024
Reactie van Mech Make & Take

Thanx voor de sterren. Zijn we trots op

Shelana
7 februari 2024

Everyone loved the sandwiches! Perfect timing for a business lunch.

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Marina
29 januari 2024
Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Joey
25 januari 2024
Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Margje
22 december 2023

Tien verschillende broodjes besteld en allemaal heerlijk!

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Elisabeth van Erp
21 december 2023

Als vanouds weer op tijd en lekker!

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

K
14 december 2023

Ik heb een XL besteld maar heb een normale gekregen… hoe kunnen wij dit oplossen?

Reactie van Mech Make & Take

Has been solved. The mech team.

Zuzana
14 december 2023

Thank you not only for the delicious sandwiches but specially for your flexibility and being very helpful (after my incorrect order it got all fixed over the phone).

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Stichting NHP Investments
11 december 2023

Heerlijke broodjes en salades, word altijd netjes geleverd, in mooie verpakking. Nog nooit teleurgesteld :)

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Kaj
8 december 2023

goeie broodjes, uitstekende service

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Nazia Nurmohamed
7 december 2023
Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

AXA Real Estate Investment Managers Nederland B.V.
27 november 2023

Helaas was onze bestelling vergeten en niet bezorgd. Na het opnemen van telefonisch contact werd de bestelling alsnog (1,5 uur later na de oorspronkelijke bezorgtijd) bezorgd.

Reactie van Mech Make & Take

Excuus voor het ongemak, er bleek een fout in het systeem te zitten. Welke is opgelost.

Kaj
17 november 2023

Bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip, alles was goed en lekker.

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Linda Vink
26 oktober 2023

Prima kwaliteit, mooi op tijd

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Linda
18 oktober 2023

Lekker broodjes, fijne service & snelle levering!

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

NHP Investments
18 oktober 2023

Geweldige broodjes! Altijd lekker en komen netjes aan. Was alleen een beetje een miscommunicatie met de bezorger waardoor het niet bij ons voordeur afgeleverd werd maar gewoon bij de receptie werd gedumpt.

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Eveline
12 oktober 2023

Heerlijk ontbijtje laten bezorgen op kantoor! Verser kan niet; warme croissantjes, vers gesneden fruit en jus. Ook de gembershotjes zijn top. Bezorging op tijd.

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Hilde
29 september 2023

Heerlijke broodjes, makkelijk te eten. Vriendelijke en tijdige bezorging. Dank!

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Elsa Rodrigues
28 september 2023

Amazing flexibility and Versuni is very pleased with the level of service, food and speed! Thanks so much!

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Jaqui Hofman
20 september 2023

First time I have had an issue with a sandwich, but the meat did not taste like pastrami and it was stringy and rather inedible. I threw it out. Sorry - I'll still order from you as up til now the quality has been great - just not today. Thanks!

Reactie van Mech Make & Take

Hi jacqueline, Thank you that you let us know where we should pay attention to. I will talk to my supplier, with this problem and will try to solve it asap. If you come by than the next sandwich will be mine. Rgds Jeroen / mech.

Evelien Jansen
18 september 2023

Wij hadden een schaal met gemixte sandwiches besteld (vlees/vega/vis), helaas zaten er bijna alleen maar sandwiches met vlees bij, en een paar met eiersalade. Vervelend, vooral voor de mensen die geen vlees eten. Goed voor jullie om daar de volgende keer op te letten.

Reactie van Mech Make & Take

We zullen hier zeker op letten. Excuus voor het ongemak.

Marina
18 september 2023
Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Suzanne
15 september 2023

altijd stipt op tijd en heerlijke broodjes!

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Bart Grievink
14 september 2023

De toast met kip avocado bevatte zand

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

M. Bakema
6 september 2023

De sandwiches en salades zijn heerlijk en vers! Het bestellen gaat gemakkelijk via de website. De bestelling kan ik meestal binnen 30-45 minuten ophalen, wat best snel is tijdens lunchtijd.

Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Bolster Investment Partners
6 september 2023
Reactie van Mech Make & Take

Thnx for the stars. We love to make people happy.

Nanda Haars
31 augustus 2023

Heerlijke broodjes en altijd op tijd!

KraftHeinz/Simone Gresnigt
17 augustus 2023

Heerlijke gevarieerde sandwiches worden altijd op tijd bezorgd. Gegarandeerde geslaagde lunch!

SH
7 augustus 2023

Afgelopen week maandag bestelde een collega een club sandwich op maandag. Toen deze bezorgd werd zei ze dat het brood oud was, al is dit volgens mij amper mogelijk. Vandaag bezorging van een baguette: baguette niet krokant. Het gaat er volgens mij niet om dat het brood oud is, maar om de kwaliteit van het deeg. Het was een zachte/taaie/helemaal niet krokante baguette. Helemaal niet voor herhaling vatbaar. Bij de salade Nicoise had ik de vermelding gemaakt: zonder tomaat. Toch tomaat op de salade. Persoon in kwestie is allergisch aan tomaat. Voor ons duidelijk: wanneer het niet anders kan bestelling bij Mech, anders nooit weer.

Nanda Haars
26 juli 2023

Altijd lekker en snel bezorgd

Jacqueline Sarmiento
24 juli 2023
Jacqueline Hofman
19 juli 2023

Was great as always - however my order was taken by another customer. Perhaps good to check when people pick up that they are actually picking up their orders. Staff were very nice and helpful but this defeats the purpose of pre-ordering.

Elsa Rodrigues
12 juli 2023

It would be nice if you could also deliver baskets with varied fruits, for meetings. Thanks!

Job Klinkenberg
11 juli 2023

Wij bestellen hier altijd wanneer we klanten ontvangen en ze een lunch willen aanbieden. De broodjes zijn erg lekker en we krijgen er keer op keer weer complimenten over. Met alle diëten is rekening gehouden. De service en bezorging is uitstekend. Ook als ze het erg druk hebben probeert Mech make & take toch mee te denken zodat ze een lunch kunnen leveren. Voor ons gewoon het beste en enige adres waar we lunch bestellen. Absolute aanrader.

Nazia Nurmohamed
4 juli 2023

Heerlijke broodjes

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Melissa van Straten
3 juli 2023

Bezorger 30 minuten te laat. Geen lunchmeeting met de klant! Verzoek levering zakelijke lunch tussen 11:30 en 12:00 uur, maar om 12 uur was er nog geen levering. Na meerdere malen bellen werd er zeer klantonvriendelijk gereageerd op mijn verzoek tot een update van de levering. Na bezorging bleek de zak aan de onderkant te zijn gescheurd.

Reactie van Mech Make & Take

Beste Melissa, Excuus voor het ongemak. We hebben een nieuwe bezorger en ik was een dagje vrij. En hierdoor is het misgegaan. Heb een code ‘Melissa’ voor een korting voor de volgende bestelling. Groet Jeroen Bende

Nanna
13 juni 2023
Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Jan
9 juni 2023
Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Florent
31 mei 2023
Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Barbara van Duin
30 mei 2023

Alle collega's hebben werkelijk gesmuld van de broodjes/salades! Het zag er top uit en viel erg in de smaak.

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Manon Klappe
24 mei 2023
Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Dennis Vink
24 mei 2023

Top kwaliteit. Heerlijk met zorg belegde sandwiches en top service. Bestel je online staat het altijd keurig ingepakt op tijd voor je klaar. Ideaal.

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Hilda Tomasouw
23 mei 2023

Het was goed verzorgd, lekker vers en bezorging op tijd. Onze gasten hebben gesmuld!

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Manon Klappe
22 mei 2023
Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren We zijn er erg blij mee. :-) Mech team.

Florent
15 mei 2023

heerlijke broodjes

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Danielle
15 mei 2023

Al jaren bestellen wij regelmatig bij Mech. Het is elke keer een feestje om al die verschillende smaken te proeven. Dank je wel weer

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Manon Klappe
15 mei 2023

Uitstekende broodjes en leveren altijd op tijd!

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Midge
2 mei 2023

Erg lekker!

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

SVS
24 april 2023

Super service, heerlijke broodjes

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

A. Timmer
20 april 2023

Was weer erg lekker. Wel een beetje jammer dat er toch tomaat op de carpaccio clubsandwich zat terwijl in de bestelling was aangegeven "zonder tomaat ". Maar verder was het weer prima.

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Nazia Nurmohamed
13 april 2023
Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Marcel Hofman
6 april 2023
Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Johanna
5 april 2023
Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Freek
17 maart 2023

Misschien iets meer reclame maken. Top sandwiches.

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Anna
16 maart 2023

Broodjes waren erg lekker, jus lekker vers, bezorging op tijd. Beetje prijzig maar het totaal plaatje klopte dan wel.

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Heinz
16 maart 2023

Perfect!

Reactie van Mech Make & Take

Dankjewel voor de sterren. Het mech team.

Hennie Riewald
14 maart 2023

De bezorging was een beetje vroeg; ik had aangegeven om 11.30 uur, maar de sandwiches werden bezorgd om 10.50 uur. De lunch was om 12.00 uur. Verder alles goed, heel tevreden!

Alex
14 maart 2023

Super lekker broodje en waanzinnig goed geholpen door Shiva!

Maike Mehlert
13 maart 2023

Netjes op tijd en de broodjes en salade waren lekker en zagen er smakelijk uit.

Notariskantoor
10 maart 2023

Deze week meerdere keren broodjes besteld en allemaal van perfecte kwaliteit en de bezorging was top! Dankjulliewel!

BrinkBorgh B.V.
7 maart 2023

Zoals altijd mega lekker en ontzettend vriendelijk en snel geholpen.

Carla van den Brink
28 februari 2023

Het was weer lekker hoor. Alleen werd het wel erg vroeg geleverd. 11.00 uur ipv lunchtijd.

Stefanie
23 februari 2023

Altijd de lekkerste broodjes en salades.

Jan
21 februari 2023

Was heerlijk en keurig op tijd bezorgd!

Eli
17 februari 2023

Altijd heerlijk en goede en snelle bezorgservice!

Job Klinkenberg
14 februari 2023

Snel en lekker!

Bernikè en Anne
13 februari 2023

Vaste klant en altijd erg tevreden, deze keer iets minder want de avocado was keihard en verre van rijp. Voor mij essentieel op het broodje, was een beetje jammer. Verder heerlijk ! Ook zijn de bezorg kosten van 5,- naar 7,50 gegaan, wel erg duur. Hierdoor geen fooi voor de bezorger, wat wel jammer is want normaal zou ik dat wel doen. Anders wordt het gewoon te gek voor een lunch.

Phoebe
6 februari 2023
Jolanda
3 februari 2023

Weer heerlijke sandwiches voor mijn visite!

COD
27 januari 2023

Bestelling zou om 11.30 uur worden geleverd en kwam ruim 1 uur en 15 minuten te laat. We probeerden de organisatie meerdere malen telefonisch te bereiken, maar kregen geen gehoor.

Reactie van Mech Make & Take

Beste cod. Ten eerste : Excuus voor het ongemak. En had nooit mogen gebeuren, echter door omstandigheden is het fout gegaan. . Ten tweede Ik heb u geprobeerd te bellen echter niet aan de lijn kunnen krijgen. MVg Jeroen.

Nazia
12 januari 2023
Nazia
12 januari 2023
Linda
9 januari 2023

Top kwaliteit, wel een uur vroeger bezorgd dan de bedoeling was, zodat ik niet ter plaatse was. Uiteindelijk heeft de bezorger zelf een oplossing bedacht hiervoor.

suzanne scheevaas
9 januari 2023
suzanne scheevaas
9 januari 2023

alleen maar goede berichten over de sandwiches!

Monique Beck
9 januari 2023

We worden altijd even vriendelijk geholpen en nagebeld voor een eventuele check. Broodjes zijn altijd van goede kwaliteit. Groetjes Monique

ARI Barbara
5 januari 2023

De lekkerste club sandwich en de allerbeste service!

Roosmarijn
4 januari 2023
Rianne
9 december 2022

Voor een Last Minute lunch hadden wij veel broodjes nodig. Dit kon gelukkig nog geregeld worden bij MECH. De broodjes zagen er goed uit en smaakten goed! dank

Marina Matveeva
7 december 2022
Jeanne
29 november 2022

Sandwiches waren weer heerlijk. Wel een klein beetje taai. zou dat kunnen omdat ze te vroeg zijn gemaakt?

Eveline
28 november 2022

Top club sandwiches en heerlijke salades! Snel geleverd ook. Aanrader :-)

Nancy
18 november 2022